Lynscoringer afværger Chelsea-blamagen

Chelsea kæmper for de europæiske placeringer, imens Nottingham Forest var så godt som sikret endnu en sæson i Premier League før kampen, da Luton tabte imod West Ham tidligere. Se mål og highlights her.

W. Boly
16′
C. Hudson-Odoi
75′
M. Mudryk
8′
R. Sterling
80′
N. Jackson
82′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
90′
  • Selvom Nottingham Forest er så godt som sikre på endnu en Premier League-sæson, så gav hjemmeholdet den hele armen for at forpurre Chelseas europæiske drømme

• Dog kom The Blues bedst fra land, da Mykhailo Mudryk lukrerede på en klasse stikning fra Cole Palmer og gjorde det til 0-1. Føringen blev otte minutter gammel før Willy Boly stangede udligningen i kassen
  • Derefter lod målene vente på sig, da den tidligere Chelsea-spiller Callum Hudson-Odoi først sendte Forest på sejrskurs, da englænderen smækkede bolden ind med en præcis inderside

• Bare fem minutter senere gjorde Raheem Sterling sin tidligere holdkammerat kunsten efter og udlignede til 2-2 og næsten lige efter, at Forest havde givet bolden op, stangede Nicolas Jackson tre point ind på Chelsea-kontoen

Nottingham Forest 0-1 Chelsea (Mykhailo Mudryk, 8′):

Nottingham Forest 1-1 Chelsea (Willy Boly, 16′):