3F Superligaen

Falk inden 28. Derby mod BIF: Intet kan overraske mig

F.C. København og Brøndby IF brager søndag sammen på Brøndby Stadion, men selvom det er en speciel kamp, så er der intet, der længere kan overraske Rasmus Falk.

FCK's Rasmus Falk under superligakampen mellem FC København og Brøndby IF i Parken.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Alt er på spil i toppen af Superligaen, hvor Brøndby og F.C. København søndag mødes.

Her kan tre point blive afgørende i den tætte topstrid mellem de to tophold, da både FC Midtjylland og FC Nordsjælland også ligger og lurer i kulissen.

For Rasmus Falk er der dog ikke så meget specielt over det kommende Derby. Fynboen har nemlig stået i en del.

Det bliver nemlig det 28. Derby, hvor den rutinerede FCK-spiller er involveret.

Derfor fortæller han også i et interview på FCK’s hjemmeside, at han vil have fokus på nogle helt bestemte både inden og under kampen.

– Hver kamp er sin egen, men der er ikke noget, der kan overraske mig. Jeg går ind til kampen som en hver anden, og jeg prøver også at smitte af på mine holdkammerater med den ro, som jeg har fået bygget på gennem tiden, jeg har spillet fodbold.

– Så jeg går ind på banen med et spil på læben, og så prøver jeg at give, alt hvad jeg har, men samtidig prøver jeg selvfølgelig også at give noget til dem omkring mig, og skal være en af dem, der mærker temperaturen på kampen – hvad den der brug for. Og det prøver jeg at gøre meget ud af, siger Rasmus Falk.

Røde lamper i Brøndby – alt udsolgt til derby

Kampen mellem FCK og Brøndby IF fløjtes søndag i gang klokken 16 på Brøndby Stadion.

Inden kampen er der kun et enkelt point mellem de to klubber.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P