Oddset Pokalen

Kent Nielsen efter pokaltriumf: Vi triller stille og roligt hjemad

Kent Nielsen var glad efter Silkeborgs pokaltriumf mod AGF torsdag, men efter finalen leverede han et interview, der ikke kan betegnes som andet end et vaskeægte Kent Nielsen-interview.

Kent Nielsens fejrer Silkeborgs pokaltriumf mod AGF 2024.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Ingen i verden kan levere jordbundne og i dén grad ydmyge interviews som Kent Nielsen.

Mesteren ud i den disciplin viste torsdag aften, hvorfor han har fået det ry, da han efter pokalfinaletriumfen med Silkeborg blev bedt om at fortælle, hvordan pokaltriumfen skulle fejres.

– Der bliver ikke meget. Vi triller stille og roligt hjemad. Det kan godt være, at det tager lidt længere tid i bussen, lød det uden spor af hverken sarkasme eller ironi fra Silkeborg-træneren, der trods alt har afsat lidt af morgendagen til fejring.

– Vi er jo sent hjemme, så det bliver lidt specielt, men mon ikke der bliver en fejring og en anerkendelse et eller andet sted i Silkeborg i morgen, siger Kent Nielsen til DR.

Selvom Kent Nielsen ikke umiddelbart lader til at have lagt champagne på køl, så lagde han ikke skjul på, at triumfen betyder meget for både ham selv og andre i Silkeborg IF.

– Det er så stort. Der er bestyrelsesfolk og folk, der har været med rigtig længe, der har tårer i øjnene, fordi det er så stort. Det er fabelagtigt, og jeg meget ydmyg over endnu engang at få lov at være med til sådan noget, for det er minder for livet.

Første gang i 23 år: Silkeborg IF vinder Oddset Pokalen

– Jeg under først og fremmest spilleren, men også klubben, for det er altså en mindre klub, som nu både spiller i top-seks og nu tager den anden pokal. Når der kun er to pokaler at spille om i Danmark, så er det fandme sejt at få den anden, lyder det fra Kent Nielsen.

Pokaltriumfen med Silkeborg IF er Kent Nielsens tredje trofæ som træner, efter han i 2014 vandt både pokalen og mesterskabet med AaB.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P