Conference League

Sent mål: Tre danskere færdige i Conference League

En sen scoring af Fiorentina sendte onsdag aften Club Brugge og klubbens tre danskere ud af turneringen, hvor endestationen altså blev semifinalen.

Club Brugge er færdige i Conference League. Fiorentina er i finalen.

Fiorentina er klar til finalen i Conference League.

Så meget står klart, efter det onsdag aften blev til 1-1 ude mod Club Brugge.

Det første semifinale-opgør mellem de to endte med en 3-2-sejr til Fiorentina, hvorfor aftenens uafgjorte resultat var nok til at sende den italienske klub i finalen.

Det lignede ellers længe, at Club Brugge havde tvunget kampen ud i forlænget spilletid, efter Hans Vanaken havde gjort det til 1-0 for hjemmeholdet i det 20. minut.

Den stilling holdt hel frem til det 85. minut, hvor Lucas Beltran tog sig af et straffespark og scorede det mål, som altså sender ham og holderkammeraterne i Conference League-finalen.

Selvom der i alt er fire danskere på kontrakt i de to klubber, så var det ikke nogen stor danskeraften.

Andreas Skov Olsen var ikke med for Club Brugge – uden at årsagen bag er blevet oplyst. Han har døjet med skader på det seneste.

Casper Nielsen og Philip Zinckernagel startede begge ude for belgierne, men blev skiftet ind nær kampens slutning.

Oliver Christensen vogtede bænken for Fiorentina.

Torsdag aften mødes Olympiakos og Aston Villa i den anden Conference League-semifinale. Her sejrede grækerne med 2-4 i det første opgør.

Fiorentina tabte sidste års finale til West Ham.