Bundesligaen

Rangnick besvarer Hoeness: Beslutningen er min egen

Ralf Rangnick forklarer, at Bayern Münchens klubpræsident ikke har haft nogen indflydelse på beslutningen om at afvise storklubben.

Ralf Rangnick kigger ind på banen forud for en landskamp med Østrig
Foto: Leonhard Foeger/Reuters/Ritzau Scanpix

Bayern München har fortsat ikke fundet klubbens næste cheftræner.

Thomas Tuchel forlader storklubben til sommer. Og en af de seneste trænere i rækken af afvisere til det ledige sæde er Ralf Rangnick.

Klubpræsidenten Uli Hoeness har sået tvivl om, om den østrigske landstræner virkelig var tredje-valg til posten. Samtaler med måske kommende trænere er foregået løbende ifølge Hoeness, og så kunne det se sådan ud, mener han.

Det er ikke udelukkende positive kommentarer, men Ralf Rangnick afviser, at de havde indflydelse på hans beslutning om at afvise klubben.

– Jeg har haft et godt venskabeligt forhold til Uli Hoeness i lang tid.

– Imodsætning til hvad nogle medier skriver, så havde hans kommentarer ingen indflydelse på min beslutning om at fortsætte som Østrigs landstræner, siger han ifølge Kicker.

Rangnick forklarer, at han udelukkende vil fokusere på sommerens EM-slutrunde. Og han vil ikke distraheres fra den udfordring ved at planlægge fremtiden i Bayern München.

Bayern München har også været på jagt efter Xabi Alonso, Julian Nagelsmann og angiveligt Julien Lopetegui. Alle uden held.

Den sydtyske klub kan onsdag aften spille sig i denne sæsons Champions League-finale. Det kræver en sejr på udebane mod Real Madrid.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P