3F Superligaen

FCK satser på kvindefodbold: Indgår nyt samarbejde

F.C. København har tirsdag morgen offentliggjort, at klubben har indgået et samarbejde med den svenske klub FC Rosengård, som er kendt for sit stærke kvindehold.

FCK Fans under Superliga-kampen mellem OB og FC
Foto: Lars Jacobsen
Denne historie udkom først på campo.dk

F.C. København har indgået et samarbejde med FC Rosengård, som har et af Sveriges bedste kvindehold.

Samarbejdet er dermed også en del af Løvernes investering i kvindefodbold, hvilket Rebecca Steele, som er chef for kvindefodbold i FCK uddyber.

– Vi har store ambitioner for vores kvindehold, og derfor er det oplagt for os at hente inspiration hos nogle af de bedste.

– I Danmark har vi fortsat meget at lære indenfor kvindefodbold, og da FC Rosengård er blandt de dygtigste i Norden, kommer vi nu i mesterlære i at udvikle et kvindehold på internationalt niveau.

FC Rosengård er geografisk placeret i Malmø, og klubben råder over to danske landsholdsspillere Sofie Bredgaard og Olivia Holdt.

Derudover forventer Rosengård også at kunne lære noget af F.C. Københavns akademi, hvor de selv mener, at Sverige halter bagefter.

– I svensk fodbold er vi bagud på talentudvikling, og det gælder også i Rosengård. Derfor går en stor drøm nu i opfyldelse, når vi kan samarbejde med nogle af Skandinaviens bedste talentudviklere, lyder det fra FC Rosengårds klubchef, Johan Glennmo.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P