LaLiga

Afvist af Brentford – nu linkes nordmand til Barcelona

Han var et dumpet lægetjek fra at skifte til Brentford i vinters, men det har ikke fået Barcelona til at ryste på hånden. Nu linkes Club Brugges norske offensiv-es til den catalanske storklub.

Antonio Nusa i kamp for Club Brugge
Foto: Bruno Fahy/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Antonio Nusa var på vej til at skifte belgiske Club Brugge ud med danskerklubben Brentford i januar, men handlen faldt til jorden efter et dumpet lægetjek.

Derfor fortsatte den 19-årige nordmand karrieren i Jupiler League, hvor det foreløbigt er blevet til tre mål og tre oplæg i 27 kampe i denne sæson.

Og præstationerne for Club Brugge har fået selveste Barcelona til at rette blikket mod den unge kantspiller. Det skriver det spanske medie Gol via journalisten Albert Fernández.

Den spanske journalist skriver på det sociale medie X, at den catalanske storklub har fulgt Nusa gennem længere tid og Barcelona fået gode efterretninger fra sine scouts.

Fernández skriver desuden, at flere klubber viser interesse i 19-årige Nusa, og han ses som en mulighed på venstre kant for Barcelona. Nusas kontrakt i Brugge udløber i sommeren 2027.

Antonio Nusa i kamp for Club Brugge
Foto: Bruno Fahy/AFP/Ritzau Scanpix

Onsdag aften spiller Nusa og Club Brugge den anden semifinale i Europa League mod Fiorentina. Først kamp endte 3-2 til italienerne.

Club Brugge råder over danskerne Philip Zinckernagel, Casper Nielsen og Andreas Skov Olsen i truppen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P