Premier League

Medie: Lægetjek ødelægger norsk stjernefrøs skifte til Brentford

Flere medier kunne tidligere mandag berette, at norske Antonio Musa skifte til Brentford var ved at kollapse, og nu lyder rygterne, at et lægetjek er grunden.

Knæproblemer ødelægger norske Antonio Nusas skifte til Brentford.
Foto: Miguel Vidal/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det blev betragtet som lidt af et scoop af Brentford, men nu trækker danskerklubben følehornene til sig.

Købet af den norske teenager Antonio Musa var angiveligt så godt som på plads mellem Brentford og belgiske Club Brugge, men mandag aften tog handlen en uventet drejning.

Efter angiveligt at have slået Premier League-rivaler som Tottenham, Chelsea, Liverpool og Newcastle i kampen om nordmandens underskrift, har Brentford noget uventet trukket sig fra handlen.

Grunden er mildest talt opsigtsvækkende.

Ifølge transferjournalist Ben Jacobs er det lægetjekket i Brentford, der, ganske bekymrende for blot 18-årige Nusa, har vist sig problematisk.

Knæ- og rygproblemer til lægetjekket, hvoraf særligt knæproblemerne kan vise sig fremtidigt at være ret alvorlige, har angiveligt gjort, at handlen nu er gået i vasken.

Medie: Brentford enige med Brugges norske angriber

Den bare 18-årige nordmand, der har fire a-landskampe på cv’et, har spillet i Club Brugge siden august 2021, hvor han skiftede fra barndomsklubben Stabæk.

I denne sæson har nordmanden, der hovedsageligt gør sig på venstrekanten, spillet samlet 28 kampe med fire mål til følge for den belgiske storklub.

Af flere omgange har han måttet se til fra tribunen med rygproblemer. I i alt otte kampe har han været fraværende fra Brugges kampe med rygproblemer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P