3F Superligaen

Superligaklub siger farvel til Adidas efter 12 år

Efter 12 års samarbejde er det nu slut mellem Lyngby Boldklub og det internationale sportsbrand Adidas. Det oplyser superligaklubben på sin hjemmeside mandag.

Lyngbys spillere fejrer sejren hjemme mod Randers
Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix
Denne historie udkom først på campo.dk

Et langt samarbejde er slut.

Således oplyser Lyngby Boldklub på sin hjemmeside mandag, at man ikke kommer til at forlænge aftalen med Adidas, når den til sommer løber ud.

Adidas har ellers prydet Lyngbys spillersæt gennem de seneste 12 år.

Det er både Lyngbys professionelle afdeling, akademiet og moderklubben, der har været dækket af Adidas-aftalen.

– Vi har efter lange overvejelser valgt ikke at forlænge aftalen med Adidas, der udløber denne sommer. Vi har haft et fantastisk samarbejde med Adidas gennem alle 12 år, og det ændrer vores beslutning ikke på.

– Der skal lyde et stort tak til Adidas for samarbejdet, og de mange flotte trøjer vi sammen har lanceret – herunder ikke mindst for jubilæumstrøje, der markerede klubbens 100-års jubilæum i 2021.

– Nu er det tid til at gå nye veje, og vi glæder os til at præsentere vores nye setup i nærmeste fremtid, fortæller Kristian Maimann, Kommerciel chef i Lyngby Boldklub.

Lyngby sejrede søndag hjemme over Randers FC og har derfor spillet sig selv i en gunstig position til at overleve i 3F Superligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P