90′

Lyngby Boldklub tog søndag et stort skridt mod overlevelse.

Således blev det til en 2-1-sejr hjemme mod Randers FC.

Sejren var dog ikke helt så lige til, som den måske ellers burde have været.

Randers FC’s Mikkel Kallesøe fik nemlig raget et gult kort til sig i det 28. minut, inden han 10 minutter senere gentog bedriften og blev sendt tidligt i bad.

De reducerede gæster formåede dog at holde nullet frem til pausen.

Faktisk skulle der spilles næsten en times fodbold, før det kongeblå hjemmehold fik bolden i mål.

En mand i overtal og foran med 1-0 burde det nok have været en formsag at køre sejren i hus, men sådan gik det ikke.

I stedet fik Randers udlignet blot fem minutter efter Lyngbys føringsmål.

Hjemmeholdet lod sig dog ikke slå ud af kurs, og med lidt mindre af 10 minutter tilbage af den ordinære spilletid fik Frederik Gytkjær sat panden på et præcist indlæg fra Pascal Gregor til slutresultatet 2-1.

Med de tre point kravler Lyngby Boldklub nu op på niendepladsen, hvorfra man har fem point ned til Vejle Boldklub under nedrykningsstregen. Vejle har dog spillet en kamp færre.

Længere oppe i nedrykningsspillet taber Randers terræn i kampen om den eftertragtede syvendeplads til Viborg FF. Der er nu et hul op på tre point for kronjyderne.