3F Superligaen

Albentosa inden OB-gyser: Det bliver intenst

Vejle kan spille sig over nedrykningsstregen mandag aften, når kriseramte OB gæster Nørreskoven. Og østjydernes spanske anfører forventer en tæt kamp.

Vejle Boldklubs Raul Albentosa i superligakampen mellem FC Midtjylland og Vejle Boldklub på MCH Arena i Herning, søndag den 17. marts 2024.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Der venter en vaskeægte gyser i bundens af 3F Superliga mandag aften, når Vejle og OB tørner sammen.

Vejle Boldklub kan snige sig over nedrykningsstregen for første gang i sæsonen, hvis de lykkedes med at besejre det sejrshungrende fynske mandskab.

De seneste to indbyrdes opgør har betydet en sejr til udeholdet, og spanske Raúl Albentosa forventer også en helt lige kamp mandag aften på Vejle Stadion.

– Kampen bliver fifty-fifty. Det bliver intenst, det bliver hårdt, for OB har dygtige spillere. Her på forhånd er det svært at komme med forudsigelser, men jeg forventer en kamp med en masse fight. Vi skal trykke dem, som vi ved, vi kan, og så skal vi få flyttet spillet over på deres halvdel, udtaler Raúl  Albentosa til klubbens hjemmeside.

– Når mulighederne så kommer, for det ved vi, at de vil, så skal vi udvise kynisme og gribe dem. Det er afgørende, lyder det fra anføreren.

Vejle Boldklubs Raul Albentosa i superligakampen mellem FC Midtjylland og Vejle Boldklub på MCH Arena i Herning, søndag den 17. marts 2024.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Vejle har haft flere chancer for at spille sig på den rigtige side af nedrykningsstregen, men de sidste fire kampe har budt på to nederlag og to uafgjorte.

Men Albentosa ser ikke tegn på opgivelse blandt holdkammeraterne.

– Jeg er holdets anfører. Jeg ser et sammentømret hold, som har den rette indstilling, som udviser den rette ærgerrighed, og som er klar til den udfordring, der venter os mandag. Vi glæder os, slutter den 35-årige Albentosa.

Kampen fløjtes op klokken 19 og kan ses på TV3 Sport og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P