Jupiler Pro League

Skov Olsen blev afgørende i comeback for Brugge

Andreas Skov Olsen startede inde for første gang i otte kampe, da Club Brugge søndag sejrede ude mod Antwerp.

Andreas Skov Olsen efter en af Club Brugges kampe.

Efter en skade og otte kampe uden spilletid var Andreas Skov Olsen søndag tilbage i startelleveren for Club Brugge.

Her var han i dén grad med til at sørge for, at Club Brugge fortsat er på guldkurs.

Således bidrog han med en scoring i det, der endte med at blive en 1-2-sejr for ham og holdkammeraterne.

Inden Andreas Skov Olsen kom på måltavlen blev der afviklet en målløs første halvleg.

Kort efter pausen kom gæsterne fra Brugge så foran, da Toby Alderweireld noterede sig for et selvmål.

Med lidt mere end en time spillet fik den danske landsholdsspiller så fordoblet føringen.

Som så mange gange før modtog han bolden lidt over midten, tog et træk frem i banen og dernæst ind i banen, inden han med sin venstre fod sparkede bolden i mål ved fjerneste stolpe.

Blot tre minutter senere, i det 67. minut, fik Antwerp reduceret på et straffespark. Det var dog ikke nok til at igangsætte et pointgivende comeback, og kampen endte 1-2 til Skov Olsen og co.

Philip Zinckernagel blev skiftet ind på bekostning af Andreas Skov Olsen undervejs, mens og Casper Nielsen kom ind fra bænken.