Tiki taka-bold og bølgende affære – FCM slår Brøndby

Guldkampen er sprængt fuldstændig åben på ny. Med en FCM-sejr i en yderst underholdende affære er der nu alt at spille for i toppen af 3F Superligaen. Se mål og highlights inde i artiklen.

FC Midtjylland og Brøndby i direkte topduel på MCH Arena.
H. Dalsgaard
9′
D. Osorio
22′
F. Gluda Djú
74′
Nicolai Vallys
12′
Ohi Omoijuanfo
31′
45′
90′
  • FC Midtjylland er i dén grad tilbage i guldkampen. Med sejren over Brøndby ligger man nu på andenpladsen á point med FCK, mens Brøndby er et enkelt point foran de to
  • Klubben Fra Vestegnen havde ikke tabt i Superligaen siden september. Det er samtidig første gang i sæsonen, at FCM ikke står som taberen efter et de to guldaspiranters indbyrdes opgør
  • Fire af kampens fem mål faldt i første halvleg, hvor særligt Brøndbys scoring til 2-2 er værd at se igen. Det var tiki taka-fodbold på et niveau, der vækker minder om FC Barcelona i den catalanske storklubs velmarksdage. Franculino scorede hjemmeholdets sejrsmål efter pausen