Champions League

Harry Kane hørte ikke Jude Bellingham: Jeg var i zonen

Harry Kane antager, at Jude Bellingham forsøgte at hyle ham ud af den – han var i zonen og kunne derfor ikke høre, hvad der blev sagt.

Harry Kane fejrer sin scoring mod Real Madrid.
Foto: Michaela Stache/AFP/Ritzau Scanpix

Da Harry Kane tirsdag aften gik til straffesparkspletten, fik Jude Bellingham slynget et par ord i hans retning.

Bayern München-stjernen lod sig dog ikke påvirke af landsmandens ord – i stedet sparkede han Bayern München foran med 2-1.

Efter kampen blev han spurgt ind til, hvad den unge Real Madrid-englænder sagde til ham forud for forsøget fra 11-meterpletten.

– Jeg ved ikke, hvad han sagde. Jeg så, at han mumlede et eller andet. Men når først jeg er i min zone, så forsøger jeg at lukke alle andre ude. Jeg er sikker på, at han sagde noget, der skulle hyle mig ud af den, siger han til TNT Sports.

Scoringen var Harry Kanes nummer 43 i lige så mange kampe i denne sæson.

Selvom målet gjort det til 2-1 i Bayern Münchens favør, så var det dog ikke nok til en sejr. Kampen endte i stedet 2-2.

– Jeg er lidt skuffet. Da vi var foran med 2-1, der havde vi to eller tre gode chancer. Det her er en Champions League-semifinale. Vi forventede en svær kamp. Real Madrid er et af de bedste hold i Europa, og de kan straffe dig i løbet af en eller to aktioner.

– Der er alt at spille for i næste uge. Vi ved, at vi nok skal få chancerne i næste uge – vi skal bare tage dem, siger han.

Returopgøret mellem Bayern München og Real Madrid spilles i den spanske hovedstad onsdag den 8. maj.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P