Superligaen lever! Brøndby smider point i Farum

Brøndby fortsatte sit ufortrødne togt imod Superliga-mesterskabet, da turen søndag eftermiddag gik til Farum, hvor FC Nordsjællands kunstgræs ventede.

Oliver Antman scorer i Superliga-kampen imellem Brøndby IF og FC Nordsjælland.
O. Antman
78′
Yuito Suzuki
45’+2′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
90′
  • Brøndbys titelkandidatur led et knæk på Right to Dream Park, hvor FC Nordsjælland bragte mere spænding til Superligaens mesterskabsræs.

• I mesterskabsspillet har Brøndbys japanske troldmand, Yuito Suzuki, brilleret, og det fik nordsjællænderne også at mærke. Kort før pausen stak den målfarlige japaner afsted, og han udplacerede sikkert Andreas Hansen

• Efter 78 minutters spil kombinerede hjemmeholdet sig frem til en stor chance, som Nordsjællands finske Oliver Antman køligt sparkede i mål til kampens slutresultat 1-1

• Med deleren i Farum er Brøndby stadig på førstepladsen, hvor der nu er fire point ned til FC Midtjylland, seks ned til Nordsjælland og syv ned til F.C. København – FCK og FCM har dog stadig en kamp i hånden

Se mål og highlights fra kampen i videoen over artiklen.