OB-krisen fortsætter – Hvidovre vejrer morgenluft

Det var ikke nødvendigvis efter spil og chancer, men for OB står det faktum tilbage, at fynboerne fortsat ikke har vundet på hjemmebane i Superligaen i denne sæson, efter Hvidovre for anden gang i sæsonen rejste fra Fyn med tre point. Se alle mål og højdepunkter i artiklen.

En ob-spiller i duel med en Hvidovre spiller.
M. Ejdum
85′
C. Jakobsen
33′
L. Qamili
82′
45′
90′
  • Der er absolut intet, der er afgjort i bunden af Superligaen, efter OB for 14. gang i sæsonen mislykkedes med at vinde hjemme i Odense, efter Hvidovre for anden gang i sæsonen rejste fra Fyn med tre point

• At Christian Greko Jakobsen bragte Hvidovre foran 0-1 efter en god halv times spil, var der ingen af de 8.826 tilskuere på Nature Energy Park, der kunne sige alverden til efter en særdeles sløj fynsk første halvleg

• Fynboerne kom helt anderledes ud til anden halvleg, men alligevel var det Lirim Qamili, der otte minutter før tid gjorde det til 0-2. Max Ejdum reducerede hurtigt for OB, og det satte gang i et voldsomt OB-pres mod Hvidovre-målet, hvor blandt andet Hvidovres stolpe var imod OB

• I seks minutters overtid lykkedes det dog tyske Tom Trybull at udligne for fynboerne, men efter et flere minutter langt VAR-tjek blev scoringen underkendt for offside

Du kan se mål og highlights fra denne kamp i videoen over artiklen.