5′
45′
90′
  • Sheffield United rykkede endegyldigt ud af Premier League, mens drømmen om europæisk fodbold holdes i live for Newcastle, da Sheffield United lørdag eftermiddag kiggede forbi St. James Park

• Selvom gæsterne fra Sheffield kom bedst fra land med et mål af Anel Ahmedhodzic efter fem minutter, blev det en decideret nedsabling af udeholdet, som fandt sted. Inden pausen bragte Alexander Isak nemlig lighed i regnskabet, da han startede Newcastles målfest.

• Kort efter pausen sendte Bruno Guimaraes hjemmeholdet på sejrskurs. En kurs, som blev kraftigt forstærket i det 61. minut, da Isak blev dobbeltmålscorer fra 11 meter. Det blev da også både til 4-1 og til sidst 5-1 i det 72. minut, da Callum Wilson skrev sig ind i målfesten. Dermed sejrede ‘The Magpies’ med hele 5-1

Newcastle 0-1 Sheffield United (Ahmedhozic, 5′):

Newcastle 1-1 Sheffield United (Isak, 26′):

Newcastle 2-1 Sheffield United

Se de samlede højdepunkter øverst i artiklen.

Newcastle 3-1 Sheffield United

Newcastle 4-1 Sheffield United

Newcastle 5-1 Sheffield United