Premier League

Eriksen ovenpå remis: I United er det himmel eller helvede

Efter Manchester United lørdag skuffede mod Burnley, da de to mandskaber spillede 1-1 på Old Trafford, blev Christian Eriksen interviewet af Viaplay. Her satte danskeren ord på, hvad der kan være hårdt ved at spille i en kriseramt storklub.

Christian Eriksen dribler for Manchester United mod Burnley.
Foto: Rui Vieira/AP/Ritzau Scanpix

Lørdag skuffede Manchester United på ny, da Burnley kom forbi Old Trafford i Premier League. Kampen endte 1-1 efter to sene scoringer.

Det var med både Christian Eriksen og Rasmus Højlund fra start, da kampen løb af stablen, men ingen af de to danskere formåede at imponere synderligt.

Efter det skuffende resultat blev Eriksen spurgt ind til, hvordan det er at spille i en storklub, når resultaterne ikke er med en.

– Vi bliver rigtig godt beskyttet af klubben, og spillerne har et godt fællesskab, så vi beskytter hinanden så godt, vi kan.

– Men som du siger, så sker der også rigtig meget omkring klubben, og selvfølgelig kan man falde i, hvis man åbner medierne for meget, og det er da hårdt at læse. Jeg tror især, at det er rigtig hårdt for de yngre spillere.

– Men sådan er det. Det er en stor klub, og når det går godt, så er det himmelen, og når det går dårligt, så er det helvede, udtalte Eriksen alt sammen til Viaplay, da han blev interviewet efter kampen.

Og der har været mange skriverier om United i indeværende sæson. Klubben fra Manchester har nemlig ikke formået at leve op til de forventninger, der var til den forud for sæsonen.

United indfinder sig aktielt på sjettepladsen i Premier League, hvor ‘De Røde Djævle’ har høstet 54 point.

Klubben har en målscore på +1, hvilket er markant dårligere end holdene, der ligger over dem.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P