Voldsomme foræringer giver pointdeler på Old Trafford

Norske Sander Berge og camerounske André Onana forærede begge modstanderne et mål, da Manchester United og Burnley lørdag delte på Old Trafford.

André Onana begår straffespark i PL-kampen mod Wolves.
Antony
79′
M. Amdouni
87′
45′
90′
  • En uskøn kamp tog lørdag fart med ti minutter igen, da Manchester United og Burnley begge måtte gå fra banen med 1-1 og et enkelt point

• Det var to markante fejl, der var skyld i, at der i det hele taget kom mål i kampen. Norske Sander Berge forærede med ti minutter igen bolden til udskældte Antony, der hårdt presset holdt sig på benene og flot scorede sit første mål i indeværende Premier League-sæson

• Små ti minutter senere var det så United-målmand André Onana, der boksede en Burnley-angriber i hovedet, selvom holdkammeraten Aaron Wan-Bissaka havde styr på situationen. Efter konsultation ved VAR-skærmen fik Burnley straffespark, som Zeki Amdouni sikkert konverterede

Manchester United 1-0 Burnley (Antony, 79′):

Manchester United 1-1 Burnley (Zeki Amdouni, 87′):