3F Superligaen

Udløb til sommer: Keeper har ikke hørt fra Brøndby

Det er ikke kun Patrick Pentz, som kan være væk i Brøndby efter sæsonen. Også Thomas Mikkelsen har kontraktudløb og kan derfor være væk, når sæsonen er gået på hæld. Men skulle det blive til et exit fra Brøndby, så er den rutineret målmand langt fra færdig, fortæller han til campo.dk.

Brøndbys målmand Thomas Mikkelsen efter redning i 3F Superligakampen mellem Silkeborg IF og Brøndby IF på Jysk Park i Silkeborg, søndag den 23. juli 2023.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Nok er han 40, men han er hverken fed eller færdig.

Hvert fald ikke færdig med topfodbold, for selvom Thomas Mikkelsen kan have gang i sin sidste sæson i Brøndby IF, så er målmanden ikke klart til at lægge handskerne på hylden.

Den fynske reservekeeper indledte sæsonen i Brøndby-målet, men er siden henvist til bænken efter Patrick Pentz’ ankomst. Om få måneder udløber kontrakten, men der er ingen dialog lige nu.

– Nej, der er ikke nogen forhandlinger i gang lige nu, men på et tidspunkt skal mig og CV (sportsdirektør, red.) selvfølgelig sætte os ned og have en snak. Hvor den snak så går hen, det ved jeg ikke noget om endnu, men den tager jeg med CV først, udtaler Thomas Mikkelsen til campo.dk.

Mikkelsen kom til Brøndby i 2021, og forlængede sidste sommer med et år. Derfor er kontrakten ved at løbe ud, men den rutineret målmand vil gerne blive i klubben, fortæller han.

Brøndbys målmand Thomas Mikkelsen efter redning i 3F Superligakampen mellem Silkeborg IF og Brøndby IF på Jysk Park i Silkeborg, søndag den 23. juli 2023.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

– Som jeg også har sagt til andre, hvem er så ikke åben for at spille i Brøndby? Det er en fed klub, og kan vi komme i Europa – og kan jeg komme med i Europa igen – så er det jo klart, at jeg er åben for det. Men i og med, at jeg ikke har hørt noget, så skal jo også begynde at fokusere på andre ting, lyder det fra keeperen.

Snak om fremtidige klubber tager jeg efter min snak med CV

Thomas Mikkelsen om fremtiden

Stadig fodboldsulten

Thomas Mikkelsen har været en del af dansk topfodbold siden 2009, hvor han opnåede stor succes med det nu hedengangne FC Vestsjælland.

I 2021 kom han til Brøndby, men skulle det ikke blive til en ny forlængelse til sommer, så er Mikkelsen stadig sulten efter meget mere topfodbold.

– Jeg er slet ikke klar til at lægge handskerne på hylden. Jeg tror, jeg har misset en kvart træning de seneste år, og jeg har været inde og spille nogle gode kampe, så jeg er langt fra færdig.

Mikkelsen er i god fysisk forfatning, og fortæller at han selvfølgelig er klar på et udenlandseventyr. Men det er stadig de hjemlige rækker, hvor han har spillet mere end 300 kampe, som trækker mest.

– Jeg foretrækker selvfølgelig Superligaen, men skulle der være en klub i toppen af NordicBet Ligaen med kæmpe ambitioner om oprykning, så kan det også have interesse. De danske vil være at foretrække, men altså, udlandet kan sagtens komme i spil, fortæller keeperen.

Brøndbys målmand Thomas Mikkelsen redder i 3F Superligakampen mellem Silkeborg IF og Brøndby IF på Jysk Park i Silkeborg, søndag den 23. juli 2023
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Et farvel med Brøndby kan blive en realitet for den 40-årige målmand, som også fortæller, at der var bud efter ham i vinterens transfervindue.

– Der var noget, men det var ikke interessant, og altså, snak om fremtidige klubber tager jeg efter min snak med CV. Så må jeg se på eventuel interesse dér, slutter målmanden.

Skader i Brøndby – To profiler manglede til træning

Mikkelsen er foreløbig noteret for 18 førsteholdskampe for Brøndby, herunder også kvalifikationskampen til Europa League i sommer mod Rangers.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P