Æresdivisionen

PSV millimeter fra mesterskab efter enorm sejr

Torsdag aften buldrede PSV videre imod det hollandske mesterskab med en kæmpe sejr imod Heerenveen.

Luuk Brouwers og Joey Veerman under Æresdivisions-kampen imellem Heerenveen og PSV.
G. Til
7′
M. Tillman
9′
M. Tillman
11′
G. Til
30′
J. Veerman
44′
S. Bakayoko
52′
L. de Jong
71′
P. van Aanholt
83′
45′
90′

PSV er millimeter fra det hollandske mesterskab.

Torsdag aften tog Eredivisies absolutte førerhold en tur til Heerenveen, og her var gæsterne endnu engang suveræne.

Allerede efter syv minutter åbnede Guus Til målscoringen, og bare fire minutter og to scoringer fra Malik Tillman senere stod der 0-3.

Før pausen blev PSV-opturen endnu bedre, da Guus Til igen kom på tavlen, og lige før pausefløjtet ville midtbaneslideren Joey Veerman også være med.

Kampen var nærmest afgjort, men kort efter pausen scorede Heerenveen, men målet blev underkendt efter et VAR-tjek på grund af offside.

Efter VAR-tjekket fortsatte PSV’s ufortrødne dominans, da Johan Bakayoko, Luuk de Jong og Patrick van Aanholt lukkede og slukkede til 0-8.

Med den enorme sejr er det næsten ikke muligt, at PSV glipper mesterskabet.

Der er nemlig 12 point ned til Feyenoord, der dog har en kamp i hånden, som bliver spillet senere torsdag aften.

Hvis Feyenoord ikke vinder kampen kan PSV lade sig krone som hollandske mestre, og hvis Feyenoord vinder, så er der nu en målforskel på 32 imellem de to hold.

Efter Feyenoords kamp imod Go Ahead Eagles er der kun tre kampe, og dermed ni point tilbage at spille om i Eredivisie.

PSV har blot tabt én enkelt kamp i den bedste hollandske række hele sæsonen, scoret 103 mål og kun lukket 17 ind.