Oddset Pokalen

AGF lukker salget til finale – mange har ‘billetfusket’

Forud for AGF’s tur til Parken den 9. maj, hvor klubben møder Silkeborg i pokalfinalen, har mange fans udnyttet et smuthul i billetsystemet til at anskaffe sig billet til kampen. Nu lukker klubben for smuthullet.

AGF logo i klubhuset på Fredensvang
Foto: Allan Hvid

Der er rigtig mange, der gerne vil i Parken den 9. maj, når AGF og Silkeborg tørner sammen i pokalfinalen.

Derfor er der også en del, der har taget desperate metoder i brug for at anskaffe sig en billet. Det har nemlig været muligt at ‘fuske’ sig til en billet gennem AGF’s hjemmeside.

AGF’s 22.000 billetter i Parken bliver solgt efter et loyalitetsprincip, hvor sæsonkortholdere og abonnenter har førsteret til køb. Derfor har rigtig mange tegnet et abonnement til stemningsafsnittet disse dage.

For selvom man i princippet aldrig nogensinde før har set en kamp på Ceres Park, har det indtil nu været muligt at anskaffe sig en billet til finalen, hvis bare man oprettede sig et abonnement til stemningstribunen.

Sådan et abonnement koster 79 kroner om måneden, og man binder sig for seks måneder. Og det er der rigtig mange, der har udnyttet, fortæller marketingdirektør i AGF, Asger Munkholm, til klubbens egen hjemmeside.

– Der har indtil nu været en naturlig stigning i vores abonnementer, men i de sidste 12 timer er det steget voldsomt og unaturligt, hvorfor vi indstiller salget indtil videre. Det har vi ikke set os nødsaget til tidligere.

– Det er ikke meningen med vores abonnementer, at de skal bruges i forbindelse med salg af billetter til en enkelt kamp, men af fans, som ofte vil på Ceres Park.

– For at tilgodese, at vi stadig kan tilbyde det, lukker vi midlertidigt for salget, forklarer Asger Munkholm alt sammen til klubbens hjemmeside.

AGF skal dog finde noget helt andet spil frem, end de viste mandag, hvis klubben skal gøre sig forhåbninger om at vinde pokalen.

Mandag fik ‘De Hviie’ nemlig en over snitterne, da Nordsjælland ødelagde dem med cifrene 7-2 på Right to Dream Park.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P