LaLiga

Medie melder om kovending: Xavi åben for at blive

I næsten hele 2024 har det heddet sig, at Xavi ville stoppe som cheftræner i FC Barcelona til sommer. Nu forlyder det, at han har ændret sin mening.

Xavi på sidelinjen under kampen mellem Real Madrid og FC Barcelona.
Foto: Javier Soriano/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Manglende resultater, manglende støtte blandt spillerne og ledelsen og en dalende popularitet blandt klubbens fans.

Det var, hvad der tilbage i januar fik Xavi til at meddele, at han ville stoppe som cheftræner i FC Barcelona til sommer.

Siden er det gået bedre både på- og udenfor banen i Barca, og ifølge mediet Mundo Deportivo er Xavi nu nået frem til, at han faktisk godt kan se sig selv fortsætte i Barca.

Ifølge mediet er næste skridt nu, at Xavi skal sætte sig ned og holde et møde med Barca-præsident Joan Laporta, vicepræsident Rafa Yuste og sportsdirektør Deco for at analysere nærmere på situationen og hvad der er bedst for alle.

Årsagen bag kovendingen er, at Barca har oplevet en opadgående kurve på det seneste, hvor projektet med de mange unge spillere på holdet ser ud til at gå i den rigtige retning.

Xavi skulle nu have fået en tro på, at hans arbejde kan fortsætte, fordi han føler opbakning i klubben.

Hans forhold med sportsdirektør Deco bliver beskrevet som “meget godt”, mens både præsident Joan Laporta og vicepræsident Rafa Yuste har erklæret deres støtte til Xavi konstant gennem de seneste uger.

Dertil har en række nøglespillere på holdet tilkendegivet deres støtte til Xavi både privat og offentligt, hvilket også har medvirket til, at fansenes holdning er ved at vende.

Meldingen kommer dagen efter FC Barcelonas 3-2-nederlag mod Real Madrid.

Med seks runder tilbage af LaLiga er ærkerivalen fra den spanske hovedstad nu 11 point foran den catalanske storklub.

Xavi blev hentet til Barca i efteråret 2021.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P