Oddset Pokalen

Lys-problemer og pyro koster dyrt for AGF – kæmpe bøde

Pokalsemifinalen hjemme mod FC Nordsjælland ender som en dyr affære for AGF, der er blevet idømt en bøde for både store mængder pyro og en udsættelse på 90 minutter.

Der var problemer med lysmasterne på Ceres Park under pokalsemifinalen mod FC Nordsjælland.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Der blev trukket kabler og tændt og slukket lys på Ceres Park, da AGF den 11. april tog imod FC Nordsjælland i Oddset Pokalens semifinale.

Tilskuerne jublede på livet løs, hver gang der var livstegn fra en af lysmasterne, inden det gang på gang viste sig ikke at være nok.

I sidste ende blev kampen udsat med halvanden time, inden der blev fløjtet op.

I mellemtiden var der mildt sagt ganske god aktivitet omkring boderne på stadion, hvor den ene fadøl efter den anden blev langet ud til de spændte fans.

Man kan nu håbe, at AGF tjente så god en skilling på det ekstra ølsalg, at man kan betale sig ud af den bøde, som Fodboldens Disciplinærinstans har idømt klubben.

For ikke nok med, at lyset ikke duede, så medførte startfløjt også et større pyroshow og yderligere to minutters forsinkelse.

Alt i alt skal herlighederne koste AGF 175.000 kroner i bøde, fremgår det af kendelsen. En samlet bøde for 90 minutters forsinkelse og 84 stykker pryoteknik.

– Fodboldens Disciplinærinstans har vurderet strafværdigheden af det foreliggende tilfælde, og har på den baggrund fastsat sanktionen til en bøde på 175.000 kroner.

– Fodboldens Disciplinærinstans har ved strafudmålingen tillagt det vægt, at der var tale om omfattende og organisteret brug af pyroteknik, som medførte spilstop, og at kampen blev udskudt i hele 90 minutter på grund af problemer med lysmasterne på Ceres Park, står der blandt andet i kendelsen.

AGF endte med at vinde kampen 1-0 og spillede sig dermed i Pokalfinalen.

Her venter et opgør mod Silkeborg IF i Parken torsdag den 9. maj.

AGF har de kommende to uger mulighed for at appellere kendelsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P