FA Cup

Skuffet Torp: Var 100 procent sikker på at der var mål

Victor Torp var centimeter fra at blive den helt store helt Coventry, som søndag aften leverede et utroligt comeback mod Manchester United i FA Cup-semifinalen. Danskerens føringsmål blev annulleret, og United endte med at vinde på straffesparkskonkurrence.

Victor Torp jubler efter sin scoring for Coventry
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Det var næsten for godt til at være sandt – og desværre for Victor Torp og Coventry, så var det også tilfældet.

Coventry var nede i sækken og bagud 0-3 til Manchester United med en halvtime på uret, men så startede et af de mest utrolige comebacks i nyere tid.

Tre gange på 25 minutter fik Coventry nettet til at blafre, og derfor gik kampen i overtid. På det sidste spark efter 120 minutters fodbold sendte Victor Torp bolden i nettet bag André Onana.

Men målet blev annulleret for en smal offside.

Derfor gik kampen i straffesparkskonkurrence, og her endte United med at trække det længste strå. Og det var en slagen Victor Torp, som mødte pressen efterfølgende.

– Lige nu står jeg med en stor skuffelse. Vi er så tæt på at komme i en FA Cup-finale og kommer tilbage fra 3-0 nede. Det er jo bare en helt vanvittig kamp og lige nu er jeg bare sindssyg ærgerlig over, at vi ikke kommer i den finale, udtaler Torp til Viaplay efter kampen.

Victor Torp jubler efter sin scoring for Coventry
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Danskeren spillede en strålende kamp efter sit indhop, og han kunne have kronet indsatsen med det afgørende mål i den forlængede spilletid.

Men en holdkammerat var offside i opspillet, og det havde Torp ikke registreret.

– Nej, overhovedet ikke. I momentet er jeg 100 procent sikker på, at der er mål., Det er først lang tid efter, at jeg finder ud af, at der kan være offside. Jeg har ikke selv set den, men jeg hører den er tæt, og det gør det selvfølgelig bare endnu mere bitter, at det er få centimeter, der afgør vores skæbne og afgør, at vi ikke kommer i finale.

– Det er jeg selvfølgelig ærgerlig over, slutter Torp.

Dermed er Manchester United klar til FA Cup-finalen, hvor bysbørnene fra Manchester City venter. Kampen spilles den 25. maj.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P