Ligue 1

Nicolaisen på tavlen: Eks-Sønderjyske scorer sakse

Rasmus Nicolaisen kom søndag aften på måltavlen, da Toulouse voldte de nyslåede Europa League-semifinalister fra Marseille problemer.

Rasmus Nicolaisen klapper ud til Toulouses fans efter Ligue 1-kampen imod Stade Rennes.
R. Nicolaisen
45’+1′
G. Gboho
82′
J. Onana
38′
F. Moumbagna
90’+6′
45′
90′

Rasmus Nicolaisen kom søndag aften på tavlen for Toulouse.

Den 27-årige dansker er fast mand i startelleveren for den Ligue 1-klubben, og det satte han en stor fed streg under imod Marseille.

Det var da ellers de nyslåede Europa League-semifinalister fra Marseille, der kom bedst fra land.

Rasmus Nicolaisen i kampen mellem Toulouse og Marseille.

Marseilles store camerouner Jean Onana steg til vejrs, da Jordan Veretouts afslutning tog en fæl afretning, som den 24-årige midtstopper pandede i kassen til 0-1.

Kort før pausen gjorde Toulouses danske stopper, Rasmus Nicolaisen, præcis det samme efter et godt hjørnespark fra Vincent Sierro.

Efter 82 minutters spil gjorde Yann Gboho det onde ved Marseille, da den unge franskmand bragede bolden ind til 2-1.

Sent i opgøret fik en anden gammel Superliga-kending også netmaskerne til at blafre, da den tidligere Sønderjyske-spiller Faris Moumbagna udlignende lige inden slutfløjtet.

På akrobatisk vis scorede camerouneren på et vaskeægte saksespark i kampens allersidste sekunder.

Her er Conference- og Europa League-semifinalisterne

Til trods for, at Rasmus Nicolaisen er fast mand i den franske Ligue 1 og har spillet mere end 100 kampe for Toulouse, så har han endnu ikke spillet en A-landsholdskamp.

Med sin scoring i opgøret har Rasmus Nicolaisen nu scoret syv mål for Toulouse i hele sin karriere.

Nicolaisens danske kollega Mikkel Desler kunne se hele kampen fra Toulouse-bænken.