Andersen og Crystal Palace kører West Ham over

Søndag eftermiddag blev West Ham spillet ud af brættet af Joachim Andersen og Crystal Palace. Se mål og highlights fra kampen her.

Crystal Palace-spillerne fejrer en scoring i Premier League-kampen mellem Crystal Palace og West Ham United.
M. Olise
7′
E. Eze
16′
Emerson
20′
J. Mateta
31′
J. Mateta
64′
M. Antonio
40′
T. Mitchell
89′
45′
90′
  • Crystal Palace tog søndag eftermiddag imod West Ham, som bejler til de europæiske placeringer, hjemme på Selhurst Park

• Det blev en skrækkelig eftermiddag for gæsterne, som allerede efter en halv times fodbold fandt sig selv nede med 4-0, da Joachim Andersens flotte oplæg satte fut i målscoringen for efter syv minutter

• Michael Olise, Eberehci Eze, et selvmål fra West Hams Emerson og en scoring fra Jean-Philippe Mateta havde nærmest allerede afjgjort sagerne, men Michail Antonio udlignede kort før pausen

• I anden halvleg gjorde Mateta det igen, da han rundede et flot angreb af med en iskold afslutning. Kort før slutfløjtet opstod et kæmper keeper-koks i Palace-enden, da Dean Henderson på tragikomisk vis fejlede en tæmning af bolden, hvorfor Tyrick Mitchell blev noteret for et selvmål. Med sejren stryger Palace op på 14. pladsen, imens West Ham fortsat ligger på ottendepladsen

Crystal Palace 1-0 West Ham (Michael Olise, 7′):

Crystal Palace 2-0 West Ham (Eberechi Eze, 16′):

Crystal Palace 3-0 West Ham (Emerson selvmål, 20′):

Crystal Palace 4-0 West Ham (Jean-Philippe Mateta, 31′):

Crystal Palace 4-1 West Ham (Michail Antonio, 40′):

Crystal Palace 5-1 West Ham (Jean-Philippe Mateta, 64′):