Champions League

Kane om CL-avancement: Viste det sande Bayern

Harry Kane og resten af Bayern München er klar til semifinalerne i Champions League, og den engelske angriber mener efter sejren over Arsenal, at de sydtyske giganter fik vist sig frem som det hold, man egentlig er.

Harry Kane fejrer Bayern Münchens scoring mod Arsenal sammen med sine holdkammerater.
Foto: Odd Andersen/AFP/Ritzau Scanpix

Efter 2-2 i London blev det onsdag aften til 1-0 for Bayern München i det sydlige Tyskland.

Dermed er den sydtyske storklub videre til Champions Leagues semifinaler, mens Arsenal nu kan rette fuldt fokus mod jagten på et engelsk mesterskab.

Med til at sende Arsenal ud i Champions League-mørket var den tidligere Tottenham-stjerne Harry Kane. Han fortæller efter slutfløjt til Sky Sports, at han i onsdagens opgør mod Arsenal så “det rigtige Bayern München”.

– Jeg er selvfølgelig virkelig glad. Det var en hård omgang over to kampe. Arsenal er åbenlyst et godt hold, og de gjorde det svært for os ved flere lejligheder.

– Jeg føler, at vi virkelig fik vist det sande Bayern München, særligt i anden halvleg. Vi fik skabt de bedste chancer over de 90 minutter, og så var vi i stand til at forsvare os som et hold.

– Det har været en svær sæson med op- og nedture, men vi har fundet noget i Champions League, som vi forhåbentlig kan holde fast i helt til det sidste, siger han.

Problemer i Bayern

Harry Kane skiftede efter 10 trofæløse år Tottenham ud med Bayern München i sommer.

Her har han hamret mål ind i den hjemlige liga på et næsten uhørt højt niveau, men alligevel var det Bayer Leverkusen, der kunne fejre det tyske mesterskab i weekenden.

Det er første gang i 11 år, at Bayern München ikke tager sig af mesterskabet i landet syd for den danske grænse.

Cheftræner Thomas Tuchel har også for længst annonceret, at han ikke kommer til at fortsætte i klubben efter sommerpausen.

Bayern München er desuden for længst blevet slået ud af den tyske DFB Pokal, og Champions League er dermed sidste chance for både den sydtyske gigant og Bayern München, hvis der skal hentes et trofæ i denne sæson.

Bayern München møder Real Madrid i Champions Leagues semifinaler.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P