Champions League

Arteta efter CL-exit: Svært at finde ord

Det var en meget skuffet Mikel Arteta, der snakkede med journalister fra TNT Sport, efter Arsenal onsdag aften blev elimineret fra Champions League af Bayern München.

Arteta er sur over nederlaget til Bayern München.
Foto: Odd Andersen/AFP/Ritzau Scanpix

Historien gentog sig selv onsdag aften.

Bayern München formåede at sende Arsenal ud af Champions League, da de vandt 1-0 på Allianz Arena og dermed samlet slog ‘The Gunners’ med 3-2 i kvartfinalen af Champions League.

Selvom Mikel Arteta efter kampen lagde vægt på, at det er vigtigt, at Arsenal kigger fremad, var han tydeligvis også meget skuffet.

– Lige nu er det et meget ærgerligt omklædningsrum. Jeg har svært ved at finde de rigtige ord. Vi prøvede virkelig, og vi gav alt, hvad vi havde.

– I den første kamp gav vi dem to mål, og det kan man bare ikke på det her niveau.

– Klubben har ikke været med i Champions League i syv år, og vi ville så gerne nå til semifinalen og finalen, men det er tydeligt, at den slags tager tid.

– Vi har seks kampe tilbage i Premier League, og vi har to point op til Manchester City. I morgen må vi rejse os og finde den rette attitude, så vi forhåbentligt slår Wolves i weekenden, sagde Arteta alt sammen til journalister fra TNT Sport efter kampen.

Arsenal røg nemlig ud til Bayern, og det er, desværre for klubben fra det nordlige London, langt fra første gang.

Det er femte gang, at Bayern har slået Arsenal ud i knock-out-fasen af turneringen, hvilket kun er overgået i et andet tilfælde.

Det er kun Real Madrid, der har slået netop Bayern ud flere gange, da de hele seks gange har elimineret tyskerne fra turneringen.

Men som Arteta selv er inde på, er Arsenals sæson langt fra slut her.

Det er nemlig stadig pivåbent i toppen af Premier League, hvor det blot er to point, der adskiller Manchester City fra Arsenal og Liverpool.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P