NordicBet Ligaen

Hiljemark om skifte væk fra AaB: Har store ambitioner

AaB kunne tidligere tirsdag oplyse, at man har solgt Oscar Hiljemark til svenske IF Elfsborg. Den 31-årige cheftræner fortæller i den forbindelse, at skiftet særligt skyldes høje ambitioner og udsigten til europæisk fodbold.

Oscar Hiljemark på sidelinjen for AaB.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Oscar Hiljemark har tirsdag vinket farvel til AaB.

I stedet skal han stå i spidsen for Allsvenskan-klubben IF Elfsborg, der har købt svenskeren fri hos nordjyderne.

Den 31-årige cheftræner fortæller i forbindelse med skiftet, at han har haft en god – og omskiftelig – tid i AaB, men at udsigten til europæisk fodbold og jagten på titler fik ham til at drage videre.

– Selvom jeg har haft tre et halvt meget omskiftelige år i AaB og Aalborg, så har familien og jeg været enormt glade for at være her.

– Vi kom til Aalborg, mens Covid-19 var på sit højeste (oktober 2020, red.), og dernæst skete mit karrierestop som spiller, inden jeg så blev først assistenttræner og siden cheftræner, og jeg vil være evigt taknemmelig for, at AaB på den måde hjalp mig videre og gav mig chancen som træner, siger Oscar Hiljemark.

– Det er ingen hemmelighed, at jeg har store ambitioner og ønsker at kæmpe med om titler og spille i Europa, og den del kan min nye klub tilbyde mig med det samme, og jeg synes, at jeg efterlader AaB et godt sted, siger Oscar Hiljemark til AaB’s hjemmeside og takker alle i- og omkring klubben.

Oscar Hiljemark blev udpeget som cheftræner i AaB tilbage i marts 2023.

Han lykkedes ikke med at holde AaB oppe i 3F Superligaen, men har i indeværende sæson domineret NordicBet Ligaen sammen med Sønderjyske, der begge ligner sikrer oprykkere.

Han nåede 45 officielle kampe i spidsen for nordjyderne.

Hans nye klub, IF Elfsborg, ligger aktuelt på 10. pladsen efter tre kampe i Allsvenskan.

I seneste sæson sluttede klubben på andenpladsen i den bedste svenske række.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P