Championship

Championship-dansker flået ud i pausen i afklapsning

Southampton var foran med hele 3-0 efter lidt over en halv times spil, da Preston North End med to danskere i startopstillingen blev besejret i Championship. Og for en af danskerne blev det en kort dag på kontoret.

Preston har tilføjet et ekstra år til Emil Riis' kontrakt.
Foto: Preston North End

Preston North End råder både over Emil Riis og Mads Frøkjær i truppen. Og begge danskere stillede start tirsdag aften ude mod Southampton.

Preston lå inden dagens kamp nummer ti, men stadig inde for rækkevidde af femte- og sjettepladsen i Championship, som giver adgang til playoff-spillet om oprykning til Premier League.

Det begynder dog at spidse til i det engelske, hvor der kun mangler fem kampe af sæsonen. Derfor ville en sejr over Southampton tirsdag aften gøre underværker.

Sådan skulle det langt fra gå.

Southampton kom foran efter 19 minutter ved Che Adams, og skotten var også på pletten ti minutter senere, hvor han fordoblede føringen.

Fire minutter senere gjorde Stuart Armstrong det til 3-0, og dermed så det ualmindeligt svært ud for Riis, Frøkjær og Preston North End.

Stillingen holdte til pausen, hvor Prestons manager Ryan Lowe rev sin dansker angriber Emil Riis ud og erstattede ham med Will Keane.

Dansk opvisning sikrer Preston stensikker sejr

Det fik dog ingen effekt, for der blev ikke scoret mere i kampen. Mads Frøjkær fik fuldtid i kampen som endte 3-0. Preston skal i aktion igen på torsdag, hvor Lucas Andersen og Queens Park Rangers venter på Loftus Road.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P