Jupiler Pro League

Zinckernagel på pletten i Club Brugges storsejr

Søndag eftermiddag stillede Club Brugge med et noget atypisk dansker-fattigt mandskab – til trods for det kom Philip Zinckernagel alligevel på banen og scorede sent i opgøret.

Club Brugge

Der var ikke meget dansk deltagelse søndag eftermiddag.

Club Brugge har ellers en pæn håndfuld danskere i sin trup, men kun Philip Zinckernagel var klar til at komme i aktion, da danskerklubben slog Royal Antwerp med 3-0.

Til trods for at Zinckernagel var klar, så kom danskeren først på banen sent i anden halvleg.

Club Brugge

Det var dog intet problem for Club Brugge, som tromlede derudaf.

Kort før pausen bragte en anden kending af dansk fodbold nemlig hjemmeholdet i front, da Raphael Onyedika gjorde det til 1-0.

Efter en times spilletid fordoblede polske Michal Skoras Brugge-føringen til 2-0.

Efter 80 minutters spil gjorde Philip Zinckernagel sit indtog på Jan Breydel Stadion, og dybt inde i dommerens tillægstid fik den 29-årige dansker lukket og slukket med en koldblodig afslutning efter en Brugge-kontra.

Således stryger danskerklubben op på tredjepladsen i det belgiske mesterskabsspil, hvor klubben har to point op til Royale Union SG og Anderlecht, som spiller senere søndag.