Major League Soccer

Lionel Messi var ikke til at stoppe, da Inter Miami natten mellem lørdag og søndag besejrede Kansas City med 3-2 i den amerikanske MLS. Alle Inter Miamis mål kan ses nederst i artiklen.

Lionel Messi jubler sammen med Jordi Alba, efter Messi har scoret et mål.

Han er ikke blevet for gammel til at trylle, den lille troldmand.

Lionel Messi var noget af en mundfuld for Kansas City, da han natten til søndag med sin assist og sit enlige mål var med til at sikre Inter Miami en 2-3 sejr.

Det var ellers hjemmeholdet fra Kansas, der kom bedst fra start, da de allerede efter seks minutter bragte sig foran.

Men kort efter, i det 18. minut, udlignede Inter Miami, da Messi assisterede Diego Gomez.

I starten af anden halvleg sendte verdensstjernen så Inter Miami på sejrskurs, da han med et tordendrøn af en anden verden smaskede bolden i krydset til 1-2.

Efterfølgende udlignede Kanas, men i det 71. minut afgjorde Messis legekammerat kampen.

Luis Suarez scorede nemlig på ny i MLS, og dermed sejrede Inter Miami 2-3.

Sejren betyder, at David Beckhams stjernespækkede amerikanske fodboldprojekt indtager førstepladsen i den østlige halvdel af ligaen.

Alle tre Inter Miami-mål kan ses herunder.