Major League Soccer

Ny stjerne i Hollywood? Evander skinnede mod LA

Den tidligere FC Midtjylland-profil spillede natten mellem lørdag og søndag en afgørende rolle, da han både assisterede og scorede i Portland Timbers 2-2 remis mod Los Angeles FC.

Evander tryller mod Los Angeles FC

Det er lige før, at Evanders navn fremover skal være at finde på Hollywood Boulevard i Los Angeles, hvor alle de store stjerne står skrevet på fortovet.

Den tidligere FCM-profil spillede i hvert fald en altafgørende rolle, da det natten mellem lørdag og søndag lykkedes for hans nye mandskab Portland Timbers at spille 2-2 hjemme mod Los Angeles FC.

I kampen formåede Evander nemlig både at assistere og score.

Allerede efter 11 minutter bragte hjemmeholdet fra Portland sig foran, da brasilianske Evander fandt Felipe Mora med sin aflevering, som chileneren dirigerede i netmaskerne.

Der gik dog ikke længe før det noget mere stjernetunge Los Angeles FC-mandskab bragte lighed i regnskabet. Allerede i det 22. minut scorede Mateusz Bogusz nemlig til 1-1.

Kort inden pausen var den tidligere FCM’er så på spil igen. Denne gang var det i den målscorende rolle, at han optrådte, da han i det 34. minut sendte Portland på sejrskurs til pausen.

Desværre for Evander og Portland lykkedes det dem ikke at tage alle tre point, eftersom Bogusz igen var på pletten for Los Angeles FC, da han i det 51. minut gjorde det til kampens endelige resultat på 2-2.

Dermed forbliver Portland på en foreløbig niendeplads i MLS, mens Los Angeles FC, sætter sig på sjettepladsen.

Havde Los Angeles vundet, var de strøget helt op på tredjepladsen. Eftersom Evander næsten egenhændigt formåede at spolere dette, kan han trods alt nok ikke se frem til nogen hyldest på fortovet i Hollywood.