NordicBet Ligaen

Mulig oprykning sætter trænerskifte på pause i AaB

Oscar Hiljemark er angiveligt et varmt træneremne i svenske Elfsborg, men AaB har ifølge en skotsk transferjournalist ikke i sinde at lade træneren gå, inden sæsonen er færdigspillet.

Oscar Hiljemark råber af sine AaB-spillere
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

AaB kan blive involveret i en større omgang trænerrokade.

Den skotske klub Aberdeen har fyret sin træner, og klubben er derfor meget tæt på at hente Elfsborgs træner, Jimmy Thelin, beretter flere skotske medier.

Det har så fået Elfsborg til at kigge nye veje efter en erstatning, hvor Oscar Hiljemark angiveligt er det varmeste navn i den svenske klub.

Det er ikke længe siden, at det svenske medie Sportbladet skrev, at Hiljemark var meget tæt på at lande en aftale med netop Elfsborg – men nu har en skotsk journalist meldt sig på banen, og han skriver, at der går noget tid, før Hiljemark potentielt er fortid i Nordjylland.

Scott Burns skriver til dagligt for mediet Scottish Express Sport om netop Aberdeen, der står til at hente Elfsborgs træner. Ifølge Burns er Aberdeen meget tæt på Elfsborgs Thelin, mens en aftale om Hiljemark først vil falde på plads til sommer.

– Elfsborg har henvendt sig til AaB for at hente Hiljemark. Skiftet kommer næppe til at ske, før slutningen af den nuværende sæson, fordi AaB stadig kæmper for oprykning. Thelin skifter derfor til Aberdeen i juni, skriver Burns.

Det lader altså til, at det er AaB’s gode chancer for oprykning, der forsinker den store trænerrokade de tre klubber imellem.

AaB ligger aktuelt nummer et i NordicBet Ligaen, hvor de er tæt forfulgt at Sønderjyske, der blot har tre point færre og har spillet en kamp mindre.

Næste gang Hiljemarks AaB skal i aktion er søndag den 21. april, når Kolding IF kommer til Aalborg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P