3F Superligaen

Glædeligt nyt – Olsson gør fremskridt på Neurocenter

FC Midtjylland har søndag bekræftet på klubbens egen hjemmeside, at Kristoffer Olsson har gjort store fremskridt på Hammel Neurocenter, hvor han har genvundet sine verbale evner og sin motoriske funktion.

FCM logo

Kristoffer Olsson blev for lidt over en måned siden overflyttet fra Aarhus Universitetshospital til Hammel Neurocenter.

Her har den 28-årige svensker gjort store fremskridt. Det skriver FC Midtjylland søndag på klubbens egen hjemmeside.

Ifølge FC Midtjylland har Olsson genvundet motorisk funktion og sine verbale evner. Derudover beskrives det, at han har gjort stor fysisk fremgang, hvorfor han nu træner sin gangfunktion og selv er i stand til at spise.

På trods af de store fremskridt, er der stadig kognitive udfordringer, og prognosen for Olssons fulde bedring forbliver fortsat usikker. Alligvel er specialisterne på Hammel Neurocenter, ifølge FC Midtjylland, opmuntrede over fremskridtene.

Olsson fortsætter sin behandling på neurocenteret, hvor han er omgivet af sin nære familie og dele af FC Midtjyllands stab.

– Det er betagende at bevidne Kristoffers kamp mod sygdommen. Hans positive attitude, kampånd og utrættelige vilje til at vinde er en inspiration for os alle, fortæller administrerende direktør, Claus Steinlein.

FC Midtjylland beskriver det fortsatte ønske om privatliv, som Olssons situation påkræver.

– Vi henstiller fortsat til, at offentligheden udviser respekt for Kristoffer, hans familie og de eksperter, der arbejder med ham, så fokus fuldt ud kan holdes på Kristoffers helbred og rehabilitering, skriver klubben på egen hjemmeside.

– FC Midtjylland vil fortsat orientere offentligheden, når der opstår væsentligt nyt, uddyber klubben på hjemmesiden.

Det er snart to måneder siden, at Olsson den 20. februar faldt om i sit eget hjem, da han mistede bevidstheden.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P