To dansker-scoringer annulleret: Brentford vinder alligevel

Lørdag eftermiddag havde Thomas Frank fundet plads til fire danskere i startelleveren, hvilket viste sig at være en rigtig god idé – to af dem scorede nemlig, men begge mål blev underkendt efter VAR-tjek.

Brentford fejrer sin scoring imod Sheffield United.
O. Arblaster
64′
O. Onyeka
90’+3′
45′
90′
  • Første halvleg bød ikke på det store, men i starten af anden halvleg lagde Mathias ‘Zanka’ Jørgensen ud med at score efter et Mathias Jensen-frispark, målet blev dog lynhurtigt annulleret for offside

• Efter en times spil viste Mikkel Damsgaard sit hurtige antrit, da danskeren blæste forbi Sheffield Uniteds venstre forsvarsside og lagde bolden indover. Indlægget kom Sheffields Ollie Arblaster på enden af, da den 19-årige englænder dirigerede bolden ind til 1-0

• Fem minutter senere var det Mikkel Damsgaards egen tur til at score, da Brian Mbeumo servede en bold til danskeren på kanten af feltet, som den tidligere FC Nordsjælland-stjerne helflugtede i kassen til. Dog fik VAR interveneret, da Nathan Collins så ud til at hægte en Sheffields Oliver McBurnie, og således blev Damsgaards første scoring siden 2021 forpurret

• Dybt inde i dommerens tillægstid kom den tidligere FC Midtjylland-profil Frank Onyeka på måltavlen, og denne gang fik målet lov til at stå. Med sejren lægger Brentford afstand til Luton og nedrykningsstregen, hvor der nu er syv point imellem efter Lutons 5-1-afklapsning imod Manchester City

Brentford 0-0 Sheffield United (Zanka annulleret mål, 55′):

Brentford 1-0 Sheffield United (Ollie Arblaster selvmål, 64′):

Brentford 1-0 Sheffield United (Mikkel Damsgaard annulleret mål, 69′):

Brentford 2-0 Sheffield United (Frank Onyeka, 90+4′):