Atlético haler ind på Girona trods chokstart

Atlético Madrid tog lørdag eftermiddag et vigtigt skridt i medaljejagten, da madrilenerne slog Girona med 3-1.

A. Griezmann
34′
Á. Correa
45’+6′
50′
A. Dovbyk
4′
45′
90′

Atletico Madrid haler ind på Girona i medaljekampen.

Lørdag eftermiddag gjorde sensationsholdet, som i store dele af sæsonen har været førstebejler til LaLiga-titlen ikke sig selv nogen tjenester.

Til trods for en lynscoring fra den tidligere FC Midtjylland-angriber Artem Dovbyk lykkedes det for Diego Simeones udvalgte at komme tilbage og vinde med 3-1.

Efter bare fire minutters spil åbnede Gironas ukrainske spydspids nemlig efter et præcis fladt indlæg fra Yan Couto.

Derefter stod der Atletico Madrid på det meste.

Antoine Griezman udlignede efter en hånd på bolden fra Girona-forsvaret resulterede i et straffespark, som franskmanden sikkert bankede ind til 1-1.

Kort før pausen var det angrebskollega Angel Correa, som lukrerede på et godt indlæg fra Alvaro Morata.

Kampens sidste scoring stod Griezmann selv for, da bolden noget tilfældigt havnede lige for fødderne af den 33-årige stjerne, som smadrede bolden i mål til 3-1.

Således er der blot fire point imellem Atletico på fjerdepladsen og Girona på tredjepladsen.