Rædslen fortsætter: OB taber igen efter gudeassist

OB var foran, men tabte igen-igen på hjemmebane, da Viborg FF vandt 1-3 i Odense i Kvalifikationsspillet. Det afgørende mål kom efter en genial assist fra kampens helt store oplevelse.

Superligakampen mellem OB og Viborg FF på Nature Energy Park i Odense fredag den 12. april 2024.
N. Mickelson
14′
N. Bürgy
21′
I. Said
81′
A. Abubakari
90’+6′
45′
90′
  • OB var igen på jagt efter sæsonens første hjemmesejr, og fynboerne fik den perfekte start. Nicholas Mickelson bragte nemlig hjemmeholdet på 1-0 efter bare 14 minutter
  • Føringen var dog en stakket frist for OB, for bare syv minutter senere headede Nicolas Bürgy Viborg på omgangshøjde efter et hjørnespark. 1-1 og stillingen holdte indtil pause
  • I anden halvleg jagtede begge hold sejren, men det var med klar dominans i gæsternes favør. Og med ti minutter tilbage af opgøret lagde kampens helt store oplevelse Serginho bolden til rette for Ibrahim Said, som scorede til 1-2. I overtiden lukkede og slukkede Malik Abubakari til 1-3

OB 1-0 Viborg FF (Nicholas Mickelson, 14′)

OB 1-1 Viborg FF (Nicolas Bürgy, 21′)

OB 1-1 Viborg FF (Appeller for straffe, 29′)

OB 1-2 Viborg FF (Ibrahim Said, 81′)

OB 1-3 Viborg FF (Malik Abubakari, 90+6)