Championship

Frustreret Leicester-dansker: Forsøger at skifte til sommer

Daniel Iversen var langt fra spilletid i Leicester City i efteråret, og blev i vinters sendt på leje i Stoke City. Nu fortæller den danske målmand, at han agter at skifte væk til sommer.

Daniel Iversen i kamp for Leicester City
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Han vogtede målet i slutningen af sidste sæson for Leicester City, som endte med at rykke ud af Premier League.

Daniel Iversen fik egentlig pæne ord med på vejen i de sidste kampe af nedrykningssæsonen, men Leicester hentede alligevel danske Mads Hermansen til målet.

Iversen var derfor langt fra spilletid, og håbede da også på at skifte allerede i sommer. Men det fik han ikke lov til, fortæller den 26-årige dansker.

– Jeg troede, jeg skulle afsted, og det sket ikke fra Leicesters side. Jeg ved ikke hvorfor. Jeg var skuffet. Jeg prøvede at komme afsted på en lejeaftale, og fik et nej. Jeg prøvede at blive solgt, og fik et nej, så det var lidt frustrerende for mig, udtaler Iversen til BBC Radio Stoke.

Den danske målmand skiftede i januar til Stoke City i Championship, hvor det foreløbigt er blevet til 13 kampe i målet. Til sommer slutter lejeopholdet, og hvad der så skal ske, ved vestjyden ikke endnu.

Daniel Iversen i kamp for Leicester City
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

– Til sommer vil jeg igen forsøge at skifte væk og se, om der sker noget, men jeg ved ikke, hvor det ender. Mit fokus er bare at spille her og hjælpe holdet med at overleve, slutter Iversen.

Stoke City indtager 19. pladsen i den næstbedste engelske række, blot tre point over nedrykningsstregen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P