AaB-koryfæ kritiserer fyring: Det er en forkert beslutning

AaB fyrede i sidste uge akademichefen Jacob ‘Figo’ Larsen, som ellers syntes at have en stor stjerne hos både ledelsen og de folk, han arbejdede sammen med. Det er dog ikke en beslutning Poul Erik Andreasen bakker op om.

AaB fans i NordicBet ligaen mellem AaB og SønderjyskE på Aalborg Portland Park, lørdag 24. februar 2024.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

– Isoleret set synes jeg, at det er en forkert beslutning.

Sådan lyder det fra AaB-koryfæet Poul Erik Andreasen, da Nordjyske spørger ham ind til klubbens fyring af akademichef Jacob Larsen.

Larsen, som går under kælenavnet ‘Figo’, blev i sidste uge smidt på porten i AaB, hvor han ellers blandt mange nød stor anerkendelse for sit arbejde.

–  Jakob er en dygtig leder, han har sat mange ting i system, og der har været en opadgående kurve på akademiet. Når du ser på udviklingen, kan afskeden ikke begrundes med det. Jacob har haft en positiv indflydelse, fastslår Poul Erik Andreasen overfor Nordjyske.

Poul Erik Andreasen stoppede officielt i 2019, men den tidligere mestertræner er i dag tilknyttet netop klubbens akademi som konsulent og kommer derfor i klubben et par gange om ugen. Han har da også en klar holdning til, hvordan man driver et akademi.

– De to vigtigste ting for at få et akademi til at fungere er kontinuitet og knowhow, og mister du begge dele, er du sårbar. Det er klart, at der kommer til at mangle kontinuitet, hvis man skifter for tit på de store positioner.

Poul Erik Andreasen har været tilknyttet AaB ad flere omgange i forskellige roller, men han huskes formentlig bedst som manden, der førte AaB til klubbens første danske mesterskab i 1995.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P