NordicBet Ligaen

Vemodig Würtz: Ikke let at forlade AaB

Rasmus Würtz’ tid i AaB slutter ved udgangen af maj. Det oplyser den nordjyske klub tirsdag, og beslutningen har ikke været nem, lyder det fra det 40-årige AaB-ikon.

RAsmus Würtz tager sig til hovedet for AaB
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Rasmus Würtz stopper i AaB til maj efter mere end 20 år i klubben.

Den 40-årige ex-midtbanespiller nåede 487 kampe i den bolsjestribede trøje, og har siden 2019 haft flere forskellige roller udenfor kridtstregerne.

Senest har han været tilknyttet som transitionstræner, men nu har han valgt at opsige sin aftale med klubben. Derfor slutter hans tid i AaB ved udgangen af maj.

Og det har ikke været en nem beslutning, fortæller han.

– Det har krævet lange og grundige overvejelser at nå frem til beslutningen, men jeg og vi som familie er nået frem til, at vi gerne vil forsøge at skabe os en ny hverdag, udtaler Würtz til AaB’s hjemmeside.

Skibonitten stopper i AaB, da han og familien ønsker at prioritere tiden anderledes de kommende år, og derfor trækker han nu stikket til klubben.

RAsmus Würtz tager sig til hovedet for AaB
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

– Det har selvfølgelig ikke været let at nå frem til at forlade AaB, for jeg er stadig utrolig glad for mit arbejde og den rolle, jeg har i klubben i dag.

– AaB er min klub, og der er ingen tvivl om, at det er vemodigt at sige farvel, men skal jeg og familien prøve noget andet, så skulle det være nu, slutter Rasmus Würtz.

Würtz havde to korte afhop til F.C. København og Vejle Boldklub fra 2007 til 2009. Han sluttede den aktive karriere i 2019 og har siden været både assistenttræner og senest transitionstræner i klubben.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P