NordicBet Ligaen

Bekræftet: Rasmus Würtz færdig i AaB

Rasmus Würtz er færdig i AaB, når denne sæson slutter. Det oplyser den nordjyske klub tirsdag, som meddeler at Würtz stopper ved udgangen af maj.

Rasmus Würtz kigger ud iført AaB-tøj
Foto: AaB
Denne historie udkom først på campo.dk

Bortset fra et par små afstikkere har Rasmus Würtz været en del af AaB siden 2002.

Men snart er det slut.

AaB-legenden har haft flere forskellige roller i den nordjyske klub, siden han hængte støvlerne på hylden i 2019. Senest titlen som transitionstræner, men det slutter ved udgangen af maj.

AaB meddeler tirsdag, at Würtz har opsagt sin stilling, da han og familien ønsker at prioritere anderledes. I Aalborg ærgrer man sig over afskeden med den 40-årige ex-midtbanespiller.

– Vi har været og er særdeles glade for at have Rasmus som transitionstræner, og vi er ærgerlige over hans beslutning, men omvendt har vi også stor respekt for, at han og familien ønsker at prioritere anderledes, udtaler Ole Jan Kappmeier, sportsdirektør i AaB.

Rasmus Würtz kigger ud iført AaB-tøj
Foto: AaB

– Med sine både menneskelige og faglige egenskaber har Rasmus været et vigtigt link i transitionen af de unge spillere, og han har bidraget med indsigt, ihærdighed og loyalitet.

– I AaB er Rasmus Würtz en legende, og vi ønsker ham alt det bedste fremover, og hvem ved, om Rasmus igen en dag vender tilbage til AaB, hvor han altid vil være velkommen, slutter tyskeren.

Rasmus Würtz nåede 487 officielle kampe som aktiv for AaB, og beslutning om at forlade AaB har ikke været let, fortæller AaB-ikonet. Læs hans reaktion her.

Vemodig Würtz: Ikke let at forlade AaB

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P