3F Superligaen

Klaiber om holdkammerat: Kan spille for en stor klub

Sean Klaiber er af den overbevisning, at Brøndby-målmand Patrick Pentz stadig har “noget i sig” og “kan spille for en stor klub”.

Sean Klaiber i aktion for Brøndby IF under kampen mod Silkeborg IF.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Sean Klaiber har stor fidus til Brøndby IF‘s sidste skanse, Patrick Pentz.

Det fortæller han mandag aften i Viaplay-programmet Offside.

Her fik Sean Klaiber først vist en videohilsen fra den østrigske målmand, hvilket med det samme resulterede i roser fra Brøndby-backen tilbage Patrick Pentz.

– Patrick er en fantastisk fyr, og han er også en utrolig keeper.

– Han har stadig noget i sig. Jeg tror, at han kan spille for en stor klub, fordi han er fantastisk på bolden. I dag (mandag, red.) havde han også en forrygende redning.

– Og så er han en dejlig person, siger Sean Klaiber og tilføjer, at havde han ikke spillet med André Onana i Ajax, så var Patrick Pentz 100 procent sikkert hans valg i målet på det All Star-hold, han senere i udsendelsen satte.

Patrick Pentz blev lejet ud til Brøndby fra tyske Bayer Leverkusen i sommer.

Som det ser ud lige nu, står han til at vende retur med udgangen af indeværende sæson.

B.T. skrev i forbindelse med lejeaftalen, at Brøndby havde sikret sig en købsoption, der dog skulle være “urealistisk dyr”.

Sidenhen har flere danske medier berettet om en pris på lige knap 19 millioner kroner, men ifølge tyske Bild har Brøndby slet ikke en købsoption i aftalen med Bayer Leverkusen.

Brøndby spillede mandag aften 1-1 hjemme mod Silkeborg IF og genobrede dermed førstepladsen fra FC Midtjylland, som man dog nu ligger á point med i toppen af Superligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P