Kvindelandsholdet

Jeglertz: Spillet er lige så vigtigt som sejrene

Selvom han er godt tilfreds, kan Andrée Jeglertz også få øje på perioder, hvor landsholdet falder for meget ud.

Denmark’s head coach Andree Jeglertz during the European Championship qualifier between Denmark and Belgium at Viborg Stadium on Tuesday, April 9, 2024.. (Photo: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Sejrene er naturligvis gode. Men landstræner Andrée Jeglertz glæder sig lige så meget over det danske spil, som han finder lovende.

– Det er klart, jeg er glade for de seks point, vi har nu. For det er det, det handler om.

– Men du vil som træner også gerne kende holdets udtryk. Hvordan vil vi spille, hvordan vil vi skabe chancer? Og jeg er utroligt glad for at se på spillerne, at de er så rolige med vores plan, siger han til campo.dk.

– Min store opgave bliver, at få spillerne til at tro på, vi kan vinde.

Andree Jeglertz

Selvom den svenske træner er tilfreds med spillet, kan han også få øje på perioder, hvor Danmark har udfald. I anden halvleg spillede Belgien sig tilbage i kampen med to scoringer på fem minutter.

Jeglertz peger, at nogle af spillerne går aggressivt frem i presset, mens der er andre, som falder tilbage og bliver forsigtige.

– Men det er også naturligt. Vi har nogle unge spillere, der ikke har spillet med os så meget. Vi spiller med Emma Snerle, Katrine Kühn og Isabella Obeza, som er relativt nye.

– Så det er svært for dem. Der er nogle krav til dem: Hvornår skal vi gå højt, og hvornår skal vi falde tilbage? Der har vi noget at arbejde med, siger landstræneren.

Jeglertz: Spillet er lige så vigtigt som sejrene

I næste omgang af kvalifikationskampe skal Danmark møde verdensmestrene fra Spanien over to kampe. Det er gruppens store favorit, og det bliver en opgave for de danske kvinde.

Men Andrée Jeglertz ser frem til den.

– Det er verdens bedste hold. Ganske enkelt. Så det bliver en virkelig svære kampe. Men… jeg kommer til at gøre alt for, at vi har en gameplan, som er god nok til at vinde.

– Min store opgave bliver, at få spillerne til at tro på, vi kan vinde. Og så får vi at se, hvor langt det rækker. Men det er klart, at det bliver svært, siger han.

De to kampe mod Spanien spilles den 31. maj og den 4. juni. Først på Vejle Stadion og fire dage senere i Spanien.



Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P