Europa League

Europa League-beef: Benfica lukker for Marseille-fans

Først lukkede de franske myndigheder for, at Benfica-fans kunne tage til Marseille til returkampen af Europa League-kvartfinalen – og nu har den portugisiske storklub svaret igen.

SL Benfica-fans.
Foto: Pedro Nunes/Reuters/Ritzau Scanpix

En hel Europa League-kvartfinale uden udebanefans.

Det har Benfica og Marseille budt hinanden, da begge klubber frygter optøjer.

Først startede de franske myndigheder med at afblæse portugisernes rejse til Frankrig, når returopgøret spilles den 18. april.

Det har fået den portugisiske storklub til at reagere.

SL Benfica-fans.
Foto: Pedro Nunes/Reuters/Ritzau Scanpix

Benfica har nemlig annulleret samtlige billetter, som er købt af Marseille-fans til opgøret i Portugal.

På sin hjemmeside skriver klubben:

– I eftermiddags blev Benfica informeret om de franske myndigheders bandlysning af Benfica-fans i Marseille til returopgøret af Europa League-kvartfinalen.

– Benfica kontaktede omgående de portugisiske myndigheder for at advare imod den høje potentielle risiko ved tilstedeværelsen af Marseille-fans i Lissabon til torsdagens kamp.

– På baggrund af denne situation med potentiel risiko for usikkerhed besluttede Benfica følgende:

  1. At annullere billetter, der allerede er udstedt og købt af Marseille-fans til torsdagens Europa League-kamp på Estádio da Luz.
  2. At opretholde salget af billetter til torsdagens kamp kun og udelukkende til medlemmer af Benfica.
  3. Under denne omstændighed opfordres Marseille-fans til ikke at rejse til Portugal, og Benfica-fans til ikke at rejse til Frankrig, for at undgå potentielle spændte situationer.

Den portugisiske storklub afslutter med at begræde de franske myndigheders beslutning, som har medført, at ingen udebane-fans kommer på lægterne under Europa League-kvartfinalen imellem Marseille og Benfica.

Benfica beklager dybt de franske myndigheders beslutning, som blev annonceret i dag, og som sætter spørgsmålstegn ved ånden i de europæiske turneringer ved at berøve dem tilstedeværelsen af fans, fodboldens essens, der støtter deres hold, når de rejser til modstanderens stadion i denne kvartfinale i Europa League.

Du kan se første del af kvartfinalen på torsdag, når der fløjtes op på Estádio da Luz klokken 21:00.

Kampen vises på TV2 Play.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P