Oddset Pokalen

AGF-profil om FCN-chefs analyse: Bør fokusere på eget

Da AGF ude slog FC Nordsjælland i Pokalens første semifinale i Farum, mente FCN-cheftræner, Johannes Hoff Thorup, at AGF’s spil i høj grad gik ud på at skaffe sig en masse standardsituationer. Den analyse er AGF’s Mikael Anderson uenig i.

Mikael Anderson i aktion for AGF mod FC nordsjælland i Pokalens første semifinaleopgør i Farum.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

AGF’s spil går ud på at få så mange standardsituationer som muligt.

Sådan lød det fra FC Nordsjællands cheftræner, Johannes Hoff Thorup, efter første semifinale i Pokalen på Right To Dream Park for halvanden uge siden.

I AGF mener cheftræner Uwe Rösler, at hans hold byder ind med meget andet end dødbolde. Aarhusianernes offensivprofil Mikael Anderson stemmer i og mener, FCN-træneren bør fokusere på sit eget hold.

– De er hamrende dygtige i den del af spillet og har sat deres spil op til at få så mange hjørnespark som overhovedet muligt.

Sådan lød det fra FCN-cheftræner, Johannes Hoff Thorup, til pressen efter første semifinaleopgør i Pokalen i Farum, som AGF vandt 2-3.

Uwe Rösler slår fast: AGF er meget mere end blot dødbolde

En af AGF’s vigtigste spillere i offensiven Mikael Anderson er ikke enig i analysen af De Hviies spil, da campo.dk spørger ham efter træning på Fredensvang.

– Nej, jeg mindes da, at vi i hvert fald scorede ét af målene i åbent spil (Gift Links mål til 0-1, red.), siger han til campo.dk og fortsætter:

– Man skal passe på med at begynde at snakke om sådanne ting. Jeg synes, han (Johannes Hoff Thorup, red.) burde holde sig til at fokusere på sit eget hold.

Mikael Anderson efter træningen på Fredensvang.
Mikael Anderson er uenig med Johannes Hoff Thorup og henviser til AGF’s mål til 0-1 i første semifinaleopgør i Pokalen, som blev scoret af Gift Links i åben spil. Foto: Tobias Thomasen

AGF’s cheftræner, Uwe Rösler, var som nævnt heller ikke enig med Hoff Thorup, da tyskeren blev interviewet efter pokalopgøret i Farum.

– For et år siden spillede vi mod FC Nordsjælland, og der matchede vi dem på alle fodboldparametre. Jeg vil være påpasselig med at tale os ned til at være et hold med kun dødbolde.

– Vi arbejder hårdt på standardsituationer, og vi arbejder på at komme i de situationer. Og det betaler sig, men vi er meget mere end blot det, sagde tyskeren blandt andet til pressen.

AGF’s Anderson ikke tynget af pres: Tilfreds så længe vi vinder

AGF’s sejr over FC Nordsjælland stiller aarhusianerne med gode kort på hånden til returopgøret hjemme på Ceres Park torsdag, hvor det afgøres hvem af de to hold, der skal spille Pokalfinale i Parken på Kristi Himmelfartsdag den 9. Maj.

Den spændende pokalsemifinale i Aarhus fløjtes i gang torsdag klokken 20.00, og du kan se kampen i TV på 3+ og Viaplay.

Smertehelvede ovre for AGF’s Duelund: Fedt at spille igen!

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P