Premier League

Joachim A. efter infight med Haaland: Han var ikke tilfreds

Joachim Andersen havde munden fuld i lørdagens kamp mod Manchester City, og City-stjernen Erling Haaland var ikke helt tilfreds med sin danske oppasser.

Manchester Citys Erling Haaland peger på Crystal Palace-danskeren Joachim Andersen.
Foto: Ben Stansall/AFP/Ritzau Scanpix

Nok blev Erling Haaland den store i duellen, men Joachim Andersen formåede tydeligvis at komme ind i hovedet på nordmanden.

Manchester City slog lørdag eftermiddag Joachim Andersen og Crystal Palace 4-2, og til sidst i kampen kunne man se kampens to skandinaviske kombattanter i diskussion.

Med et skælmsk smil og det, der umiddelbart lignede et par kammeratlige markeringer i maven, så Haaland ud til at stikke til sin danske oppasser.

Joachim Andersen så ligeledes ud til at tage det helt med højt humør, og efter kampen blev han af norsk Viaplay bedt om at fortælle, hvad Haaland havde sagt til ham.

– Det tror jeg ikke, jeg kan sige her foran alle. Erling var ikke helt tilfreds, han syntes, at jeg holdte ham lidt for meget. Han prøvede også at tage godt fat i mig, og det er en kamp på banen, og det er sådan, det er. Vi havde en god sludder, og det var en fin kamp mod Erling, lød det fra Joachim Andersen.

City holder pres på toppen med sikker sejr over Palace

Kampen lørdag var de to skandinavers tredje indbyrdes møde.

Set med danske briller gemmer kampene mellem Joachim Andersen og Erling Haaland ikke på nogen god statistik.

Alle tre gange har Haaland nemlig vundet, og han har i alt scoret fem mål i sine kampe mod Joachim Andersen og Crystal Palace.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P