LaLiga

Dani Alves bryder tavsheden i kortfattet interview

Dani Alves har nægtet at tale til pressen, efter han senest blev dømt til fire og et halvt års fængsel for voldtægt, men nu bryder han tavsheden.

Dani Alves forlader retsbygning i forbindelse med sag om voldtægt
Foto: Nacho Doce/Reuters/Ritzau Scanpix

For omkring to uger siden blev Dani Alves løsladt mod kaution.

Og siden har der været komplet stilhed fra den 40-årige brasilianer, som altså har fået en dom på fire og et halvt års fængsel for voldtægt.

Indtil nu… For i et interview med spanske El Periódico åbner den tidligere FC Barcelona-stjerne nu en smule op.

Det sker i en række kortfattede svar, hvor han dog ikke ønsker at kommentere direkte på sagen.

Han forklarer dog, at han er ved nogenlunde godt mod, og at han forholder sig til sagen ved at sammenligne den med noget han kender, nemlig fodbold.

– Den kamp, jeg skal spille, er inde i retten, siger Alves, der på nuværende tidpunkt ikke har en anelse om, hvor lang kampen ender med at blive.

– Hvor end jeg går hen, overlever jeg. Jeg tilpasser mig, fordi for mig er det ikke stedet, der definerer personen, men personen, der definerer stedet.

I forbindelse med løsladelsen mod kaution måtte Dani Alves punge ud med 1 million euro – svarende til omkring 7,5 millioner danske kroner.

Derudover har han blandt andet skulle aflevere sit spanske og brasilianske pas, ligesom han også skal til ugentlige check-ins ved domstolen.

Selve voldtægtsforbrydelsen, som Dani Alves altså er dømt for, fandt sted i de tidlige morgentimer den 31. december 2022 på et toilet på et diskotek i Barcelona.

Kovending: Dani Alves får legende-status tilbage

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P