2. Division

AB snyder Skive og Fremad Amager for top-seks

AB har fortsat til gode at vinde en betydende fodboldkampe i 2024, men trods endnu et nederlag lørdag, så fik Gladsaxe-klubben hjælp til at holde både Skive og Fremad Amager fra at snuppe pladsen i 2. Divisions top-seks.

Skive-spiller i græsset.
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Lørdag skulle grundspillet i den danske 2. Division afgøres.

Fem hold havde allerede sikret sig en plads i oprykningsspillet, mens AB, Skive og Fremad Amager alle kunne nå den sidste plads.

Selvom ingen af de tre hold formentlig turde drømme om en oprykning, så ville en plads i top-seks også allerede med 10 kampe tilbage af sæsonen sikre endnu en sæson i 2. Division.

Den plads tager traditionsklubben AB sig af, selvom akademikerne for sjette gang i træk måtte gå fra banen uden en sejr.

Hjemme på Gladsaxe Stadion tabte AB nemlig 1-3 til Middelfart, men da Skive samtidig tabte 2-0 til Esbjerg, mens Thisted fik 3-3 mod Fremad Amager, er det kriseramte AB, der i grundspillets sidste runde sikrer sig endegyldigt mod nedrykning.

En sejr havde været nok for både Skive og Fremad Amager, som nu i stedet skal kæmpe for at undgå nedrykning til 3. Division.

Hjemme på Blue Water Arena så Esbjerg længe ud til at måtte nøjes med uafgjort mod Skive, men i overtiden scorede vestjyderne hele to gange, og Esbjerg går dermed ind i oprykningsspillet som klare favoritter til at snuppe den ene af de to oprykningspladser.

FC Roskilde, Aarhus Fremad og Middelfart vandt også alle, og dermed er det blot tre point, der skiller de tre klubber i kampen om den anden oprykningsbillet.

Sidste spillerunde i 2. Divisions grundspil 2023-24:

Aarhus Fremad 5-0 Nykøbing FC
AB 1-3 Middelfart
Esbjerg fB 2-0 Skive
FA 2000 0-1 FC Roskilde
HIK 4-3 Brabrand
Thisted 3-3 Fremad Amager

Stillingen i 2. Division efter grundspillet 2023-24:

Esbjerg fB – 59 point
FC Roskilde – 44 point
Aarhus Fremad – 41 point
Middelfart – 41 point
Nykøbing FC – 33 point
AB – 24 point
——————-
Fremad Amager – 23 point
Skive – 23 point
HIK – 21 point
Brabrand – 18 point
FA 2000 – 17 point
Thisted – 17 point

opdateres..

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P